MissionSummit

6000 Kolding
Denmark

ds@apostolic.dk

Vi sætter mission på dagsordenen

Apostolsk Kirkes Mission er stolte over at kunne invitere til en konference med mission på dagsordenen, og inviterer hermed alle præster, ledergrupper, missionsengagerede og alle andre interersserede til MissionSummit, den første af sin slags nogensinde - d. 9.-10. juni i Kolding.

Visionen
Vi har samlet vores missionærer, ledere af missionsprojekter og deres udenlandske partnere for at udtrykke fællesskab og enhed i det kald, som Jesus har givet os - at gå ud i verden og gøre alle folkeslag til hans disciple. Med MissionSummit ønsker vi at styrke relationerne mellem vores missionærer og projekter, men også mellem baglandet i Danmark og missionen derude.

Glæd dig - og vær med til at bede om, at denne samling må lukke op for en større åbenbaring af styrken i at stå sammen i enhed - The Power of One (ApG 2).

Se invitation.

Se programmet og læs mere her.

Bemærk, at du selv skal booke overnatning. Kolding Internationale Højskole har ikke ledige værelser i denne weekend. Herunder er der nogle forslag:

KFUM, sportellet. Fra 150 kr. pr. person.

Hotel Zleep, Kolding, fra 399 kr. pr. person, 499 kr. pr. dobbeltværelse.

Booking.com, fra ca. 450 kr. pr. person (hoteller i Kolding).

Airbnb Kolding, fra ca. 200 kr. pr. person (private udlejere).

Privat indkvartering hos venner i Kolding og omegn.

Vi glæder os til at se dig!

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør